DIGITAL TRÄFF 01 — Om att samarbeta kring residensprojekt

Vill du vara med och skapa residensprojekt 2024?

Tiden flyger iväg! - Nyss var vi på Dansplats Skog och diskuterade, inspirerades och gjorde ett tappert försök att kartlägga våra behov och drömmar om residens! Nu tar vi tag i saken och börjar bygga dem! Anmäl ditt intresse att vara med och arbeta med ett residensprojekt med koppling till xKONSTx - genom att komma på en digital uppstartsträff den 6 November kl 19.00.

Vi går igenom tidsplanen och vilka möjligheter vi har, samt säger hej till varandra. Tanken är att denna del av nätverket träffas digitalt några gånger till under nästa år, för att berätta hur det går med residens-projekten och för att dela med sig av erfarenheter mellan varandra. Det finns möjlighet att söka finansiering tillsammans och med hjälp av oss. Vi slår våra kloka huvuden ihop!

Residensprojekten ska genomföras mellan april - september 2024 och det finns möjlighet att ingå i en gemensam utlysning under vintern, för att finna deltagare till projekten. Om du redan har ett projekt och ett residens, men vill koppla samman det med vårt projekt för att skapa större nätverk kring din verksamhet är du också välkommen att delta!

Om du vill vara med i denna del av nätverket som skapar residens inför 2025 men inte kan komma på träffen den 6 november, meddela oss så ser vi till att vi får kontakt på annat sätt!

Anmäl dig HÄR:

Sista anmälningsdag : 5 November

En zoom-länk skickas ut till de som anmält sig strax innan mötet.

Visa alla