Konstfrämjandet Gävleborg

2

Konstfrämjandet Gävleborg

Kungens Konsthall — söker konstnärer!

Vill du vara med och ställa ut i Kungens Konsthall? Eller kanske skapa något på plats?

Tolka temat klotter som ett konstverk!

Kungens Konsthall gräver sig nedåt mot kreativitetens början och utforskar klotter som konstform, aktivitet och tema.

Den 19-20/3 mellan kl 14.00 och 17.00 tar vi emot verk på temat KLOTTER i Kungens lokaler på Fredrikgatan 35 i Sandviken.
Kriteriet för att vara med i utställningen är att juryn (från Galleri LarsPalm) kan se att verket relaterar till temat klotter, eller tolkar det på olika vis.

Kom ihåg att lämna in ett verk som är färdigt att installeras och märkt med namn. Det kostar inget att delta och om du vill får du sälja verket (privat) efter utställningens slut.

Om du vill skapa något på plats, hör av dig till oss! Maila. galleri.lars.palm@gmail.com så kan vi diskutera vad du vill göra.

Tillsammans med Graffitifrämjandet och Konstfrämjandet Gävleborg arrangerar vi en konstutställning för både unga , äldre och etablerade konstnärer på temat klotter. Galleri LarsPalms teamet kommer att curera utställningen och fungerar också som jury.

Kungens Konsthall är en del av konstrundan GästrikKonst 2016. Projektet drivs av Konstfrämjandet Gävleborg och K.f Backbeatbolaget, i samarbete med Graffitifrämjandet, ABF Gästrikebygden och Studiefrämjandet.

 

  • KungenFredriksgatan 35, Sandviken
  • 19-20/314-17