Sandvikens Nya Ögon — på Galleri Lars Palm

Möt oss åttor på Murgårdsskolan och se vår konst som vi gjort och skrivit. (Eller köp den för en miljon!)

Vi har gått runt och sett saker och vill dela med oss av vår nya syn på Sandviken och Bruket och Centrum. Vi har hängt konsten på Galleri LarsPalm och så har vi gjort en karta över våran konst som ni får när ni kommer.

Sandvikens nya ögon är ett Skapande skola- projekt finansierat av Kulturrådet som syftar i att ge elever möjlighet att möta professionella konstnärer och själv få skapa konst. Murgårdsskolans åttor får under läsåret träffa Författaren Karin Nilsson och konstnären Karin Bäckström för att tilsammans undersöka, inspireras och berätta om sina upplevelser av stadsrummet i Sandviken.

Nu visar vi upp originalteckningarna som eleverna har gjort till årets konstkarta – som en utställning på Galleri Lars Palm i Sandviken!

För den som vill ha ett eget ex av årets publikation - som innehåller alla konstverk och texter, samt en karta där platsen som eleverna har inspirerats av finns utmärkt - kan besöka Backbeatbolaget under utställningens öppettider. Eller Konsthallen på Kulturcentrum i Sandviken.

ÖPPETTIDER:
Vernissage: 14 Juni kl 10-11
Öppettider: 16-22 Juni 12-16

Visa alla