Konstfrämjandet Gävleborg

2

Konstfrämjandet Gävleborg

Workshop: Att göra egna Fanzines, posters och publikationer — med ISKX och Mika Wiborgh

Är du sugen på att lära dig hur du gör dina egna posters, fanzines eller publikationer? - gå på workshop hos Institutet för Samtida Klotter!

Vi samlas kl 15 för ett samtal om fanzines och den svenska fanzine-scenen med Mika Wiborgh, för att sedan prova på att trycka posters. Efter det formar vi tillsammans iden om en egen publikation.

Mika har själv en stor fanzine-samling med olika samtida Fanzines och tillsammans med honom tittar vi på hur ett fanzine kan se ut och får inspiration till vår egna publikation som ISK-X kommer skapa under våren.

Johan Nora håller en genomgång av olika sätt att förvandla sin egna bilder till screentryck och den som vill får prova på att trycka posters och grafiska blad. Bilder som kan bli ett eget konstverk, eller en del av ett fanzine.

Slutligen fokuserar vi på vårt eget fanzine som ISK-X ska publicera, går igenom olika ideer som vi jobbat med och hittar på nya teman som kan vara roliga att ha med. Har du någon egen ide eller vill du hjälpa till med arbetet? – Kom förbi hos oss på Lördag den 4 Februari!

Vi bjuder på lättare mat, läsk och kaffe.

  • KungenFredriksgatan 33, Sandviken
  • 4 Februari15.00
  • Gratis inträde
  • Extern länk