Konstfrämjandet Gävleborg

2

Konstfrämjandet Gävleborg

Nymöjliga Tillfälligytor — med Klotterinstitutet

Våren har inte blivit som vi tänkt oss. Efterhand har nya möjligheter och tillfälliga ytor, som vi annars inte har kunnat utnyttja, gjort sig synliga. I den här utställningen utforskar vi fönstren i stora salen som utställningsplats och skapar en utställning som ska betraktas utifrån.

Denna utställning är en konsekvens av förändringar i föreningens verksamhet och arbetet med att synliggöra föreningens verksamhet via Backbeatbolaget TV. En sak leder till en annan… Varför inte passa på att kreativt utforska dessa nya ytor?

 

Projektet visar verk av graffitikonstnärer skapade speciellt för att passa fönstren på Kulturhuset Kungen. Utställningen öppnar utan vernissage den 6 Juni. Därefter är det fritt fram att besöka utställningen, när helst på dygnet!

 

Utställningen produceras av Konstfrämjandet Gävleborgs plattform ”Klotterinstitutet” i samarbete med K.f Backbeatbolaget och ABF Gästrikebygden. Galleri Lars Palm har stöd av Kulturrådet, Gunvor Göranssons Kulturstiftelse, Lars Bucans Kulturstiftelse och Sandvikens kommun.

  • Kulturhuset KungenFredriksgatan 35 Sandviken
  • 6/6 - 16/8