Konstfrämjandet Gävleborg

2

Konstfrämjandet Gävleborg

Aktuellt: September 2018

Nyheter

Esa Toivonen — på Galleri Lars Palm

Esa Toivonen presenterar en utställning med måleri som handlar om människans olika situationer inför livet med en poetisk stämning som helhet. Esa som främst är känd för sitt akrylmåleri har använt mobilen eller plattan för att göra skisser till målningar. Teckningarna liknar han vid en slags dagsvers i bildform.

  • Galleri Lars PalmFredriksgatan 35
  • 29/9-14/10Vernissage 29/9 kl 18.00 Därefter: Tors-Fre: 15-19 Lör-Sön: 11-15
  • Läs mer

NRW:GVL — utställning på Kulturkiosken

För 10 år sedan besökte en grupp studenter från Norwich Gävle Konstskola i ett utbytesprogram mellan Konstskolan i Gävle (Sweden) och Norwich University of the Arts (UK). I år uppmärksammas samarbetet med nya kopplingar mellan Norwich och Gävle med utställningen NRW:GVL på Kulturkiosken!

  • KulturkioskenTimmermansgatan 4, Gävle
  • 8/9 - 7/10Tors-Fre: 15-19 Lör-Sön: 11-15
  • Läs mer

Enter The Blue Zone — Lina Sofia Lundin på Galleri Lars Palm

Konstnären Lina Sofia Lundin undersöker infärgning med naturlig indigo och om det kan finnas en koppling mellan färgbaden och en bättre hälsa. I denna utställningen bjuder hon oss in i hennes värld där vi får ta del av badets små beståndsdelar och innersta väsen.

  • Galleri Lars Palm (kf. Backbeatbolaget)Fredriksgatan 35
  • 31/8 – 16/9Tors: 18-20 Lör-Sön: 14-16. 
  • Läs mer