Konstfrämjandet Gävleborg

2

Konstfrämjandet Gävleborg

Aktuellt: Februari 2018

Nyheter

Samtida klotter — en utställning om klotter och konst

Under påsken visar Klotterinstitutet utställningen "Samtida Klotter" på Galleri Lars Palm. Utställningen har skapas genom en serie kreativa workshops som utforskar gränslandet mellan klotter och konst.

  • Kungen - Galleri Lars PalmFredriksgatan 35, Sandviken
  • 30/3 – 2/4 kl11.00-16.00
  • Gratis
  • Läs mer

Erik Thulén — på Galleri Lars Palm

Utställningen Övertygelsen visar en fotoserie och en skulptur. Övertygelsen är en fortsättning på Eriks tidigare verk Sincerely yours, Zae’elx. I det verket bar Erik en dräkt som han gjort till en lajvkaraktä under en vernissage, för att sedan ställa ut den.

  • Galleri Lars PalmFredriksgatan 35, Sandviken
  • 24/2-11/3Vernissage 24/2 kl 19. Övrig tid: Ons: 18-20 Lör-Sön: 14-16.
  • Läs mer