Konstfrämjandet Gävleborg

2

Konstfrämjandet Gävleborg

Aktuellt: Februari 2018

Nyheter

Samtida klotter — en utställning om klotter och konst

Under påsken visar Klotterinstitutet utställningen "Samtida Klotter" på Galleri Lars Palm. Utställningen har skapas genom en serie kreativa workshops som utforskar gränslandet mellan klotter och konst.

 • Kungen - Galleri Lars PalmFredriksgatan 35, Sandviken
 • 30/3 – 2/4 kl11.00-16.00
 • Gratis
 • Läs mer

Erik Thulén — på Galleri Lars Palm

Utställningen Övertygelsen visar en fotoserie och en skulptur. Övertygelsen är en fortsättning på Eriks tidigare verk Sincerely yours, Zae’elx. I det verket bar Erik en dräkt som han gjort till en lajvkaraktä under en vernissage, för att sedan ställa ut den.

 • Galleri Lars PalmFredriksgatan 35, Sandviken
 • 24/2-11/3Vernissage 24/2 kl 19. Övrig tid: Ons: 18-20 Lör-Sön: 14-16.
 • Läs mer
 • Utställning: Jens Haraldsson

  Bergslagen Jens Haraldsson jobbar främst med skulptur och installation. Han använder objekt som har märken av en tidigare historia. Genom den konstnärliga processen blir de till något nytt och eget, ofta innefattar verken rörelse och ljud och publiken inbjuds att interagera.

  Läs mer
 • Lin de Mol – Art=Medicine

  Konstfrämjandet Värmland Lin de Mols nya arbete är ”The Healing Coat”, en vinterrock gjord av väderbeständigt material.

  Läs mer
 • Vulcano Road – Anna Hillbom

  Västerbotten En reflektion över taktilitet, magiskt tänkande och faktisk magi. Genom skulpturer och ljud undersöks sympatisk arkitektur, poetiskt tänkande och minnet av ett ö-landskap. Varmt välkomna till Anna Hillboms utställning Vulcano Road hos oss på Konstfrämjandet Västerbotten!

  Läs mer
 • Åsa Stjerna är residenskonstnär i Sala 2018

  Västmanland Ett konstnärsresidens med projektnamnet Ett akustiskt porträtt av samtiden.

  Läs mer