Konstfrämjandet Gävleborg

2

Konstfrämjandet Gävleborg

Aktuellt: September 2017

Nyheter

Mirja Leierth — Utställning på Galleri Lars Palm

Mirja Leirths objekt är byggklossar. De har deras egna liv men börjar som representationer av hennes känslor.De relaterar till varandra i en pågående rörelse. Ett sorts landskap där enskilda skulpturer och objekt tillsammans bygger en gemensam installation och upplevelse

  • Fredriksgatan 35, Sandviken
  • 23/9 - 8/10Ons: 18-20 Lör-Sön: 14-16
  • Läs mer

Öppen Atelje — och start av ISK-X hösttermin!

Lördag den 9/9 håller vi Öppen Atelje för Sofia Elida som har varit "Konstnär i Huset" under sommaren. Vi öppnar kl 16.00 och håller till på Kungen. Samtidigt öppnar Institutet för Samtida Klotter inför hösten!

  • Kungen/Galleri LarsPalmFredriksgatan 35, Sandviken
  • 9/916.00
  • Läs mer

Följ resorna med Kom till byn — från den nya hemsidan!

För ungefär ett år sedan, genomförde Konstfrämjandet Gävleborgs uppstartsprojekt ”Kom till byn” tre resor i Gävleborgs län. Nu finns tre reseskildringar i ljud och bild publicerade på projektets nya hemsida. Där kan ni följa Johan, Saga och Johans upplevelser och höra berättelser som de själva fick höra under resan.