Konstfrämjandet Gävleborg

2

Konstfrämjandet Gävleborg

Aktuellt: Mars 2017

Nyheter

Föreläsning med Tobias Barenthin Lindblad — UP som offentlig plats

Tobias Barenthin Lindblad besöker Institutet för Samtida Klotter för att prata om UP som offentlig plats. När den svenska graffititidskriften UP startade 1992 innebar det slutet på den odokumenterade graffiti-eran I Sverige. Tidskrifter som UP haft en påverkan på svensk graffiti, men hur ser den ut?

  • KungenFredriksgatan 35, Sandviken
  • 29 Mars18.00
  • Läs mer

Föreläsning — Historiskt Klotter i Gävleborg

Länsmuseet Gävleborg besöker ISK-X för att berätta om det historiska klottret de hittar i byggnader och gårdar runt om i länet. Hur använder de sig av klottret i sitt arbete? Vad kan klottret berätta om människorna som levde förr?

  • KungenFredriksgatan 35
  • 15 Mars18.00
  • Läs mer

ISKX Flyttar till Hofors — på Torsdagar i Mars!

Klotterinstitutet ISK-X intar Hofors för att studera kreativitet och klotter i det offentliga rummet. Klotterinventera, spraya och lär dig bygga egna markers med ISK-X på Entre Ungdom. På Tordagar, från och med 9 mars, mellan 17-19 finns vi på plats.

Välkommen!

  • Entre UngdomFolkets hus, Skolgatan 21, Hofors
  • 9/3, 16/3, 23/3, 30/317-19
  • Läs mer