Konstfrämjandet Gävleborg

2

Konstfrämjandet Gävleborg

Aktuellt: Mars 2016

Nyheter

KUNGENS KONSTHALL — en klotterfestival

Festivalen Kungens Konsthall gräver sig nedåt mot kreativitetens början och utforskar klotter i alla dess former! Hur kan vi använda klotter för att diskutera demokrati, kreativitet, det offentliga rummet, rätten att uttrycka sig och allas lika värde?

Under påsken bjuder vi på workshops, konserter,klotterrum, konst och en föreläsning!

  • KungenFredriksgatan 35
  • 25-28 MasFre och Lör: 11-23 Sön-Mån: 11-16
  • Läs mer
  • Gräsrotsrörelsernas historia uppmärksammas i nytt projekt

    Stockholm Hur har enskilda medborgare, aktivister och gräsrotsrörelser organiserat sig och arbetat för att påverka samhället och staden under 1900-talet? Det undersöker Konstfrämjandet i projektet Gräsrotsarkivet.

    Läs mer